Monday, September 20, 2010

Kali Pertama

Sebenarnyer aku da lama wat blog nih..tpi ni la kali pertama aku on9 n aku edit blog aku nih...aku tgok bdk2 lain cam hepi jer ade blog...so aku pon nak try gak xplore pe yg best sgt ngn dunia BLOGGER!!!

6 comments:

putus fius said...

apa yg best tentang blog?sebabnye..kawan2 di sini akan support kita walaupun kita dlm kesusahan...

Minah Kepoh said...

oooo..mcm tuh...tpi sukr tuk promote blog...so mcmne nak dpt kawan...dkt blog!!!

putus fius said...

u should have one shoutmix..
so..klu nak tau cene nak buh shoutbox tu..
klik cni..
http://cbox.ws/?r=5-490270
and then..create ur shoutbox ok?

how to make other blogger know about ur blog?

just enter there blog la syg...huhu..
mcm ni..tengok dekat atas sekali tu...ada 'next blog' kan? just click..then..dia akan bwk kita ke blog lain..start from that..kita leh baca entri org len..then..tinggal pesanan dekat shoutbox dorunk..so..dorunk leh melawat kita balik..

faham?
kalau de pape nak tau..just tny je..

putus fius said...

u should have one shoutmix..
so..klu nak tau cene nak buh shoutbox tu..
klik cni..
http://cbox.ws/?r=5-490270
and then..create ur shoutbox ok?

how to make other blogger know about ur blog?

just enter their blog la syg...huhu..
mcm ni..tengok dekat atas sekali tu...ada 'next blog' kan? just click..then..dia akan bwk kita ke blog lain..start from that..kita leh baca entri org len..then..tinggal pesanan dekat shoutbox dorunk..so..dorunk leh melawat kita balik..

faham?
kalau de pape nak tau..just tny je..

Minah Kepoh said...

adess lgsung tak fhm pe yg diperkatakan..hehhe..but i will try ..n ikut step tuh..huh thanks ya.

Budak Coklat said...

mcmne nak taw org tuh reply msg kita..n mcmne nak msukkan muzik??