Thursday, December 2, 2010

jangan kaitkan aku dan dia lagiiiii

ok..ermm....mcmmne nak ckp nih...mmg aku still nak taw psl dia..but aku cuba tuk buang perasaan aku yg dlu...aku da tak suker dia..lgpon dia suker pada org lain...aku da bagitau kan yang aku da give up nak meminta cinta dan kasih syg dia..so plzz stop la weii jgn kaitkan nme dia ngn aku..aku tak nak nty org len akan perasan hal nih....arghhhh......lagipon skrg perasaan aku pd dia da semakin ilang..so aku da tak nak ingt lagi yg aku penah jatuh cinta pada dia.....baik aku ingt kat jae joong ke hyun joong ke....lagi bagus...at least aku sedar yg aku tak kan dpt diorg tuh..mcmmne nak dpt..kan jauh..korea tuh....gilerrrrr nak pegi duit pon xde..klu jmpe pon sah2 tak pndg lagsung aku niiiiii!!!! adessss

2 comments:

AyeshaRamlee said...

kita memiliki perasaan yang sama.. tp dia tetap jadi my boboy frend, best jugak. aah ada tanye ke? heheheh... saje nak share :)

Budak Coklat said...

heheh....tpi spe boboy frend??kihkiihkih